Løsninger

Teamudvikling for ledere

Det gavner også medarbejdernes trivsel og motivation, at I er samspilt.

Som ledere fortjener I at være godt samspillet og danne fælles fodslag

Når en virksomhed skal opnå bæredygtige resultater, er det alfa og omega, at ledelsen er godt arbejdet sammen.

Gennem et teamforløb får ledelsen et fælles fodslag, fælles retning og bliver robust til at klar udfordringer.

Efter et teamforløb får I direkte implementering af de forskellige strategiske-, kreative og faglige kompetencer, der medføre et bedre samarbejdsklima i ledelsen og starten på en god kultur.

Fra godt til essentielt

Selv om ledelsen arbejder fint sammen, kan teamcoaching for en ledergruppe få ledelsespotentialetløftet til et excellent niveau med højere gennemslagkraftighed.

Ofte er alle ledere ansat ud fra særlige gode faglige kompetencer og har alle hver deres holdninger og erfaringerne med, hvad der virker og hvordan lede medarbejdere.

Ved at skabe et fælles stærkt samarbejdsværdigrundlag og bygge en fælles visionær retning, opnår I en sikring af kvaliteten i ledelse af andre og forstærker den gode stil ned i organisationen.

Med enighed om gennemtænkte mål og delmål vil en fastlagt strategi og udfærdigede handleplaner støtte jer i en travl hverdag til at bevare niveauet af inspirerende ledelse i virksomheden. Det gavner også medarbejdernes trivsel og motivation, at I er samspilt.

Er der evt. uenigheder eller underliggende spirende konflikter, er det både nødvendigt men også lettere at handle på det, så det ikke skader virksomheden. 

Teamudvikling for ledere kører efter samme principper som teamforløb, men med større fokus på den enkelte leders udfordringer som kan håndteres i støttende ledercoaching parallelt.

Jeg faciliterer en tretrins procesmodel, hvor I som ledelse dykker ned i:

1. Værdigrundlag for jeres samarbejde.

2. Visionen og missionen for samarbejdet.

3. Mål, delmål, strategier og handleplaner som medvirker til eksekvering og direkte implementering.

”Processen blev tilrettelagt og udført professionelt af Kirsten Marie, hvor vi systematisk kom igennem ledelsens mission, vision, en samarbejdsaftale og endeligt et samarbejdsværdigrundlag. Det var en meget lærerig proces, som Kirsten Marie havde tilrettelagt for os, og alle i ledelsen fik efter hver session en dybere forståelse for hinandens evner og bevidstgørelse om, hvordan spille hinanden gode.”

Alex Freankel, Divisionsleder Byggeri og design i MOE rådgivende ingeniør

Kontakt os og fortæl om jeres behov og udfordringer og modtag uforpligtende bud på løsninger.

Scroll to Top